Slovensky English

Volajte: 0911 348 776 PO - PIA 9:00 - 18:00

Vitajte !

Rozhovory

Exkluzívne rozhovory pre náš portál so známymi osobnosťami športového či spoločenského života na Slovensku.

  • Matúš Krnčok: "Netrénujem preto, aby som sa niekým "mároval" pod mostom!"

    Matúš Krnčok

    Matúša Krnčoka určite viacerí poznáte z rádia Europa 2 a jeho rannej show ZOO. Predtým ste mali možnosť už niekoľko rokov počuť jeho hlas z éteru iných staníc (Funradio, SiTy, BETA). Aj jeho tvár ste mali možnosť vidieť aj na televíznej obrazovke v TV Markíza, musiq1 TV alebo Huste TV. Okrem týchto médií čoraz častejšie moderuje aj rôzne firemné a spoločenské podujatia. My sme mali tú česť a položili mu zopár otázok. A aby sme nezabudli - Matúš bol taký skvelý, že pre vás nechal u nás darček! Čítajte preto pozorne :)

    Čítajte ďalej

  • Vlado a Tina Zlatoš: Nastavte si správnu Životosprávu!

    Vlado a Tina Zlatoš: ŽIVOTOSPRÁVA - Najkomplexnejšia stratégia na budovanie systému v životospráve.

    Nie je to tak dávno, čo sme u nás spovedali Vlada Zlatoša. Bol to naozaj výživný rozhovor, o čom svedčia aj vaše komentáre, "lajky", ohlasy a zdieľania. Kto ho nečítal, rozhodne odporúčame - čítajte TU! Sľúbili sme vám, že Vlada určite ešte u nás privítame a je to tu, a tento krát sme si pozvali oboch Zlatošovcov - Tinu i Vlada. Dôvod je: Najkomplexnejšia stratégia na optimalizáciu životosprávy na Slovensku. Tak znie podtitul ich novej pripravovanej elektronickej knihy, ktorú píšu od apríla tohto roku (2013). Aké praktické myšlienky získate z publikácie s názvom ŽIVOTOSPRÁVA? To sa dozviete z nasledovného článku. A ako je u nás už dobrým zvykom, opäť sme si pre vás pripravili prekvapenie, VEĽKÉ prekvapenie!

    Čítajte ďalej

  • Odborník na výživu Vlado Zlatoš: "Som za hladovanie a večerné prejedanie."

    Vlado Zlatoš

    V oblasti zdravého životného štýlu patrí medzi uznávaných odborníkov. Jeho názory na diéty a cvičenie však mnohí považujú za kontroverzné. Články, v ktorých otvorene prezentuje svoje myšlienky, patria k tým najčítanejším a riadia sa nimi tisícky nadšencov odhodlaných zmeniť doterajšie stravovacie zvyklosti. Vlado Zlatoš skrátka vie, o čom hovorí, a presvedčí vás o tom aj v nasledujúcom rozhovore, na konci ktorého sme si pre vás pripravili malé prekvapenie :)

    Čítajte ďalej

  • Borovička sa k makovým šúľancom hodí

    Martin Borovicka

    Ak by nás momentálne nedelili stovky kilometrov, okamžite sa stanem Martinovou novou klientkou. Počas nášho rozhovoru ma kvalifikovaný osobný tréner Martin Borovička o svojom ľudskom prístupe a profesionalite presvedčil na prvý šup. Ešte k tomu je aj fešák s bezchybnou gramatikou (pre mňa veľké plus) a dobrými názormi. Napokon, posúďte sami :-) 

    Čítajte ďalej

  • Aj v rodine Michala Majerecha sa občas zatrasie chladnička

    Silový trojboj, ako už názov napovedá, nie je nič pre tenšie figúry. Tento silový šport, pozostávajúci z troch disciplín – drep, tlak na lavičke a mŕtvy ťah, má aj v našich krajinách pomerne slušné zastúpenie. Sympatický Michal Majerech (29)  patrí na súťažiach medzi popredných slovenských reprezentantov. O tom, ako zvykne trénovať, ktoré dobroty nájdeme v jeho jedálničku a čo najbližšie chystá, nám porozprával v exkluzívnom rozhovore.

    Čítajte ďalej

  • Daniela Rojková: "Snažila som sa vždy na sebe pracovať."

    Volejbalu sa venuje už od detstva, má za sebou úspešný rok v drese Doprastavu a po zisku titulu sa rozhodla rozlúčiť s aktívnou kariérou.  Mužský ideál okrem svojho priateľa nemá a sníva už aj o rodinke. V tomto horúcom dovolenkovom období nám na naše  "fit" otázky odpovedala Daniela Rojková!

    Čítajte ďalej

  • Ženský futbal má svoje čaro ... aj vďaka Eve Kolenovej

    Pokiaľ patríte medzi fanúšikov ženského futbalu, jeho kráľovnú, Evu Kolenovú, vám netreba obzvlášť predstavovať. Najlepšia slovenská futbalistka za rok 2010 i 2011 tvrdí, že šport je jej život, nebráni sa vyskúšať zahraničný angažmán a z mužských kolegov jej najväčšmi imponuje nekompromisný a tvrdý obranca Martin Škrtel. I keď sa snaží prezentovať podobným drajvom, nie vždy sa jej to podarí.  Navonok krehké žieňa, na trávniku nekompromisná tímová hráčka, ktorá svojmu súperovi nič nedaruje. I taká je naša dnešná „fit obeť“,  Eva Kolenová  :-)

    Čítajte ďalej

  • Thomas Puskailer: Baby, na fľašu dobrej whisky ho nezbalíte :-)

    Tento muž je azda snom každej potenciálnej svokry. Nepije, nefajčí, je šarmantný, nesmierne kultivovaný, priateľský i šikovný. A to nielen v kuchyni. Svedčí o tom pracovný kalendár nabitý na prasknutie, či spolupráca so zvučnými menami svetového showbiznisu. Tanečník, spevák, herec a najnovšie i model, Thomas Puskailer (31), sa rozhodne nenudí. Napriek tomu si našiel čas a odpovedal nám na zopár "fit" otázok. :-)

    Čítajte ďalej

  • Jany Landl: "Nič nie je nemožné a nikdy nie je neskoro!"


    Tento týždeň sme vyspovedali obľúbeného športovca a fitness trénera, Janyho Landla (27). O tom, kto sú jeho klienti, s akými požiadavkami sa stretáva, ale tiež o svojich snoch a plánoch do budúcnosti, nám porozprával v exkluzívnom rozhovore.

    Čítajte ďalej

  • Nikola Weiterová: Miss Bikiny fitness (aj) z trucu

    Z neprajníkov si ťažkú hlavu nerobí. Ako sama tvrdí, známe priezvisko za ňu nemaká denne vo fitku, netancuje, nerobí projekty ani nelepí svalstvo na kosti. O niekoľko rokov bude pre mnohé mladé dievčatá vzorom. Celkom oprávnene. Vďaka vytrvalosti, ambicióznosti a zdravému sebavedomiu, žne jeden úspech za druhým. Napriek pracovnej vyťaženosti sme radi, že si Nikola našla čas a odpovedala nám na pár otázok  :-)

    Čítajte ďalej

Položiek: 10