Slovensky English

Volajte: 0911 348 776 PO - PIA 9:00 - 18:00

Vitajte !

Monthly Archives: Júl 2012

  • Pri letných športoch sa (s)chudne ľahko

    Chceli by ste schudnúť, no posilňovňa vás nebaví a obľúbenej zmrzline v týchto horúčavách neviete odolať? Našťastie, leto nám poskytuje kvantum možností na športové vyžitie, pri ktorom dokáže telo spáliť viac, než len jednu „zakázanú" dobrotu. Viete, ktoré letné športy sú v tomto smere najvhodnejšie?

    Čítajte ďalej

  • Zmrzlina pri diéte? Áno, ale ...

    Nájde sa vôbec človek, ktorý nemá rád zmrzlinu? Veď toto sladké potešenie nám aj v dospelosti dokáže priblížiť príjemné zážitky a spomienky z detstva. Už dávno vieme, že bolesť v krku je zmrzline pripisovaná neprávom a naopak, pri zväčšených mandliach ju lekári priam odporúčajú. Pre našu figúru, žiaľ, až taká prospešná nie je.

    Čítajte ďalej

  • Daniela Rojková: "Snažila som sa vždy na sebe pracovať."

    Volejbalu sa venuje už od detstva, má za sebou úspešný rok v drese Doprastavu a po zisku titulu sa rozhodla rozlúčiť s aktívnou kariérou.  Mužský ideál okrem svojho priateľa nemá a sníva už aj o rodinke. V tomto horúcom dovolenkovom období nám na naše  "fit" otázky odpovedala Daniela Rojková!

    Čítajte ďalej

  • Cviky na problémové partie

    Začalo sa obdobie letných dovoleniek. Z magazínov sa na nás veselo usmievajú dokonalé krivky opálených modeliek, ale vy sa po vyskúšaní si nových plaviek zhrozene pozriete do zrkadla? Potrebovalo by to pár centimetrov ubrať z bokov, spevniť zadok, vyrysovať stehná a na sexi brušku treba tiež ešte popracovať? Tu je niekoľko rád a cvikov, ktoré vám k vysnívanej postave môžu pomôcť.

    Čítajte ďalej

Položiek: 4