Slovensky English

Volajte: 0911 348 776 PO - PIA 9:00 - 18:00

Vitajte !

Monthly Archives: September 2012

  • Čaje 3: Čierny čaj netreba podceňovať

    Čierny čaj je považovaný za vôbec najrozšírenejší čaj Západného sveta. Nielen kvôli svojej charakteristickej chuti, no i preto, že je mimoriadne vhodným doplnkom veľkej časti pokrmov spadajúcich práve do „západnej“ kuchyne. Hoci si ho väčšina z nás len zriedkakedy spája s pozitívnymi účinkami, i on vie byť v otázke zdravia nezastupiteľným pomocníkom.

    Čítajte ďalej

  • 5 výhod pitia vody ráno

    #5 - Pitie vody na lačný žalúdok čistí črevá a tým úľahčuje vstrebávanie živín.
    Čítajte ďalej

  • Posilnite si imunitu na jeseň zdravou zeleninou či ovocím

    A narážame na nadchádzajúce obdobie vinobraní, husacín a iných, chuťové bunky provokujúcich akcií. Skôr, než sa po desiaty krát rozbehnete ku stánku s mastnými lokšami, prečítajte si, ktorou zeleninou sa ich oplatí alternovať a pritom nepokaziť dojem z celkového chuťového zážitku.

    Čítajte ďalej

  • Vločky nie sú len obyčajná potravina

    Nielenže výborne chutia, no sú i nutrične bohaté a vhodné predovšetkým k príprave zdravých raňajok. Na výber sa nám pritom núka niekoľko rôznych druhov, z ktorých si tie „svoje“ nájde skutočne každý. Viete, prečo by vločky nemali chýbať v jedálničku každého z nás?

    Čítajte ďalej

  • Borovička sa k makovým šúľancom hodí

    Martin Borovicka

    Ak by nás momentálne nedelili stovky kilometrov, okamžite sa stanem Martinovou novou klientkou. Počas nášho rozhovoru ma kvalifikovaný osobný tréner Martin Borovička o svojom ľudskom prístupe a profesionalite presvedčil na prvý šup. Ešte k tomu je aj fešák s bezchybnou gramatikou (pre mňa veľké plus) a dobrými názormi. Napokon, posúďte sami :-) 

    Čítajte ďalej

Položiek: 5