Slovensky English

Welcome !

PR články

  • Vlado a Tina Zlatoš: Nastavte si správnu Životosprávu!

    Vlado a Tina Zlatoš: ŽIVOTOSPRÁVA - Najkomplexnejšia stratégia na budovanie systému v životospráve.

    Nie je to tak dávno, čo sme u nás spovedali Vlada Zlatoša. Bol to naozaj výživný rozhovor, o čom svedčia aj vaše komentáre, "lajky", ohlasy a zdieľania. Kto ho nečítal, rozhodne odporúčame - čítajte TU! Sľúbili sme vám, že Vlada určite ešte u nás privítame a je to tu, a tento krát sme si pozvali oboch Zlatošovcov - Tinu i Vlada. Dôvod je: Najkomplexnejšia stratégia na optimalizáciu životosprávy na Slovensku. Tak znie podtitul ich novej pripravovanej elektronickej knihy, ktorú píšu od apríla tohto roku (2013). Aké praktické myšlienky získate z publikácie s názvom ŽIVOTOSPRÁVA? To sa dozviete z nasledovného článku. A ako je u nás už dobrým zvykom, opäť sme si pre vás pripravili prekvapenie, VEĽKÉ prekvapenie!

    Continue reading

  • PEGAS FITNESS&COFFEE - to pravé miesto pre Vás!

    Pegas Fitness&Coffee

    Nový štýlový fitness projekt v Bratislave, mestskej časti Petržalka. Symbióza atmosféry, kvality, milých ľudí a úžasnej kávičky si Vás získa hneď pri prvom vstupe do našich priestorov. Plne klimatizované priestory a nadštandardné kvalitné služby - to sú dôvody, prečo by ste nás mali navštíviť.

    Continue reading

  • Šport na profesionálnej úrovni a doplnky výživy


    Supplements

    Šport tvorí veľkú súčasť našich životov, či už chceme alebo nie. Denne sa na nás valí kopa informácií zo sveta športu. V televízii, rádiu novinách, časopisoch či na internete. Vyhľadať práve tú potrebnú informáciu nikdy nebolo jednoduchšie ako teraz.

    Continue reading

  • Význam MCT tukov vo výžive (PR článok)

    Lyzica oleja

    V nasledujúcom článku by som Vám chcela prestaviť MCT tuky a našu poslednú novinku, ktorou je bezkonkurenčný Welness Daily Protein s obsahom týchto tukov. Dozviete sa o ich účinkoch, zdrojoch, ako ovplyvňujú výkon športovca, prečo sú viac ako zaujímavou alternatívou sacharidov a aký je ich význam vo výžive. Článok obsahuje aj súťaž, čítajte ďalej!

    Continue reading

4 Item(s)