Slovensky English

Welcome !

Monthly Archives: June 2012

  • Tieto potraviny vám uľahčia chudnutie

    Napriek tomu, že na trhu je vyše 300 výrobkov účinných pri redukcii tuku, až vyše polovica svetovej populácie trpí nadváhou. Pokiaľ nedôverujete farmaceutickým výrobkom, zaraďte do svojho jedálnička nasledovné potraviny, ktoré sú svojim spaľovacím efektom priam vychýrené.

    Continue reading

  • Poznáte zásady zdravého stravovania v lete?

    So stúpajúcou ortuťou na teplomeroch trávi väčšina z nás voľné chvíle v plavkách pri vode. A práve tento úsporný diel oblečenia nekompromisne poukazuje na všetky naše telesné nedostatky. Pri ich likvidovaní je vítaným pomocníkom práve zdravá strava.

    Continue reading

  • Ženský futbal má svoje čaro ... aj vďaka Eve Kolenovej

    Pokiaľ patríte medzi fanúšikov ženského futbalu, jeho kráľovnú, Evu Kolenovú, vám netreba obzvlášť predstavovať. Najlepšia slovenská futbalistka za rok 2010 i 2011 tvrdí, že šport je jej život, nebráni sa vyskúšať zahraničný angažmán a z mužských kolegov jej najväčšmi imponuje nekompromisný a tvrdý obranca Martin Škrtel. I keď sa snaží prezentovať podobným drajvom, nie vždy sa jej to podarí.  Navonok krehké žieňa, na trávniku nekompromisná tímová hráčka, ktorá svojmu súperovi nič nedaruje. I taká je naša dnešná „fit obeť“,  Eva Kolenová  :-)

    Continue reading

  • Aspartam: Tichý jed modernej doby

    Je považovaný za veľmi nebezpečnú látku, ktorá dokáže v tele človeka narobiť hotovú Hirošimu. Dlhé roky boli jeho škodlivé účinky dobre chráneným tajomstvom. Pýtate sa, prečo? Vo farmaceutickom a diétnom priemysle sa predsa točia miliardy. Množstvo výskumov a skúseností jednoznačne potvrdilo fatálne dôsledky aspartamu na ľudský organizmus. Viete, čomu všetkého sa jeho konzumáciou vystavujete?

    Continue reading

4 Item(s)