Slovensky English

Volajte: 0911 348 776 PO - PIA 9:00 - 18:00

Vitajte !

Celebritný fitness: Takto sa držia vo fome hviezdy

Myslíte si, že celebrity to majú pri zveľaďovaní kondičky jednoduchšie? Že vďaka plejáde osobných trénerov a kuchárov sa zbavujú tukových vankúšikov ľahšie? Omyl! Ani v ich prípade sa to nezaobíde bez odriekania, pevnej vôle a  veľkého odhodlania. Posvietili sme si na niekoľko známych tvárí a ich finty, ako sa udržať vo forme.

Jessica Alba (30)

Pri pohľade na krásnu herečku len sťažka uveriť, že jej najbližší dlhé roky bojovali s obezitou. Jessica sa preto vyhýba sladkostiam, pečivu a v reštauráciách si dopraje maximálne polovičnú porciu jedla. Štyri krát do týždňa behá alebo bicykluje. Možno práve vďaka tomu sa aj  po druhom pôrode dostala prekvapivo rýchlo späť do pôvodnej formy.

Naomi Watts (43)

Štyridsaťtriročná Austrálčanka nedá dopustiť na Pilates. V kombinácii s vyváženým jedálničkom, osobným trénerom a dojčením, sa nepekných špekov vôbec nemusí obávať.

George Clooney (50) a Hugh Jackman (43)

Mať vytrénovanú postavu nebýva len snahou žien. Ukážkovým príkladom tohto tvrdenia sú napríklad hollywoodsky starý mládenec George Clooney i jeho herecký kolega Hugh Jackman. Obaja páni si dávajú každý deň riadne do tela. Okrem plávania a jogy, nedajú spomínaní krásavci dopustiť na box. „Hodina boxu je to najlepšie cvičenie, aké môžete mať,“  tvrdí odhodlane sexy Hugh.

Michelle Pfeiffer (53)

Útla blondínka je už dlhé roky modlou pre obe pohlavia. Okrem nepopierateľného hereckého talentu disponuje tiež závideniahodným genofondom. Podľa vlastných slov však nepatrí k ženám, ktoré dostali krásnu figúru do vienka. „Cvičím a robím všetky tie správne veci. Spájam kardio so silovým tréningom a sem tam zdvíham i závažia,“ prezrádza svoje kondičné know how známa Catwoman.

Patrick Dempsey (46)

Fešák  zo seriálu Chirurgovia si nevie vynachváliť bicyklovanie. V jednom z rozhovorov prezradil, že týždenne zvládne až 130 kilometrov. Niet sa čo diviť, že herec je aj dávno po štyridsiatke v životnej forme.

Gwen Stefani (42)

Frontmanka skupiny No Doubt je, zdá sa, superžena. Popri navrhovaniu vlastných odevov, starostlivosti o dve deti a speváckej kariére, stíha i náročné cvičenie s osobným trénerom päť krát do týždňa. Gwen už  dávnejšie prezradila, že diéty drží od šiestej triedy:  „Je to dlhý boj a nočná mora, no milujem oblečenie natoľko, že sa doň musím zmestiť.“

Sandra Bullock (47)

Postavu by jej mohla závidieť nejedna mladšia kolegyňa, no ako sama priznáva, nič nie je zadarmo: „Milujem sladkosti a nedokážem sa ich zriecť. O to viac sa však nadriem v posilňovni. Cvičím Pilates, kickbox, zdvíham činky. Keď som v Austine, behám a jazdím na koni. Ak môžem cvičiť každý deň, tak to robím,“ povedala na margo svojho závideniahodného vizuálu.

A na záver pomyselná čerešnička na torte. Neodmysliteľnou súčasťou Kelly Osbourne (27), dcéry známeho rockera Ozzyho Osbourna, bola dlhé roky nepekná nadváha. S tým je však koniec. Extravagantná umelkyňa zmenila od základov životný štýl. Vďaka účinkovaniu v programe Dancing with the Stars, u nás známejším ako Let´s dance, zmenila konfekčnú veľkosť, miesto fast foodov večeria jablko a v posilňovni ju vídať minimálne tri krát týždenne. Vzdala sa obľúbených cestovín, chleba i múčnych jedál, no dodáva, že vďaka tomu dokáže za jediný týždeň schudnúť až dva kilogramy.

 Zdroj: www.wanda.sk, Autor: Danka

Prečítajte si tiež:
TOP tipy, ako urýchliť chudnutie